KETIK LAGU YANG DICARI

Custom Search

Nasibku - Eny Sagita

LAGU DAN LIRIK INDONESIA


Opo atimu di gawe soko watu,
opo batinmu ketutup gunung sewu
biyen kowe kondo
mung aku sing kok tresno
ora bakal ono tresnane wong liyo

remuk atiku ajuring uripku tak gowo nganti pungkase umurku
loro aku loro gelo ati gelo nyatane saiki dadine cidro

http://lagulirikindo.blogspot.com/
mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

remuk atiku ajuring uripku tak gowo nganti pungkase umurku
loro aku loro gelo ati gelo nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

remuk atiku ajuring uripku tak gowo nganti pungkase umurku
loro aku loro gelo ati gelo nyatane saiki dadine cidro

mesem ngguyu jroning uripmu
udan eluh ning pipiku
seneng bungah njero atimu
nangis njerit jroning dodhoku

ora ngiro aku ora ngiro
mbiyen seneng dadi nelongso
manis janji mung ono lambe
saiki pahit dadine

ora ngiro tegone roso atimu
tanpo pamit lan kabar medhot tresnamu
tangis amung tangis
tak lilakke awakmu
koyo ngene lelakon urip nasibku

Nasibku nasibku nasibku

DAPATKAN LIRIK LAGU LEWAT EMAIL GRATIS :

KUMPULAN LIRIK LAGU TERPOPULER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP LIRIK LAGU

TOP INDONESIA LIRIK

3344

LIRIK POPULER

TOP LAGU DAN LIRIK INDONESIA © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO