KETIK LAGU YANG DICARI

Custom Search

Ikhlas - Eny Sagita

LAGU DAN LIRIK INDONESIA


Trimo mundur
timbang loro ati
tak oyako wong kono wis lali
pancen wis nasibku iki
nandur becik tukule kok dilarani

trimo ngalah aku wis ra betah
tak tagisono malah mung gawe susah
karepe wis ngajak pisah
karo aku wis ra karep omah-omah

http://lagulirikindo.blogspot.com/
nanging aku isin senajan loro ing batin
aku lilo pisah kanti lahir batin

trisno sing rembuyung saiki wis dadi garing
aku lilo pisah kanti lahir batin

DAPATKAN LIRIK LAGU LEWAT EMAIL GRATIS :

KUMPULAN LIRIK LAGU TERPOPULER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP LIRIK LAGU

TOP INDONESIA LIRIK

3344

LIRIK POPULER

TOP LAGU DAN LIRIK INDONESIA © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO